Tânăr dispărut în apele mării în timp ce salva o fetiță și pe tatăl ei la Eforie Nord. Salvatorii au reluat căutările

Salvatorii au reluat căutările turistului dispărut ieri în valurile învolburate ale mării în timp ce salva o fetiță și pe tatăl ei la Eforie Nord. Între timp, un alt tursit este în continuare dat dispărut în Vama Veche.

19 aug. 2023, 09:33
Tânăr dispărut în apele mării în timp ce salva o fetiță și pe tatăl ei la Eforie Nord. Salvatorii au reluat căutările

Salvatorii au reluat sâmbătă dimineață căutările persoanelor dispărute în mare la Eforie Nord și Vama Veche. Este căutat un tânăr care ar fi încercat să salveze un bărbat și un copil. Incidentul a avut loc la Eforie Nord, în zona Steaua de Mare.

Citește și: Opt oameni, izbiţi în plin de un şofer drogat pe litoral, la 2 Mai. Un băiat și o fată au murit pe loc

Autoritățile au reușit să-i scoată pe turiști, dar salvatorul nu a mai ajuns la mal.

De asemenea, în cursul serii de vineri, în jurul orei 20:48, a fost solicitată intervenția unei ambarcațiuni SAR din cadrul ARSVOM, în vederea căutării și salvării persoanei aflate în largul Mării Negre.

Citește și: Scandalagiii de la Costinești au făcut show și la ieșirea din arest! Înjurături și circ în fața secției de poliție

Salvatorii au fost solicitați la Vama Veche pentru o persoană care se află în pericol de înec pe plaja Golful Pescarilor.

La primirea apelului de urgență, echipajul SMURD din Vama Veche a fost alertat și s-a deplasat rapid la locul incidentului. În sprijinul lor, a fost solicitată și intervine și Targa Mangalia. La locul solicitării s-au deplasat seara trecută și trei scafandrii cu autospeciala.