Tânăr găsit mort lângă un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. A fost deschis dosar de moarte suspectă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost găsit decedat lângă un bloc din Capitală. Două femei care făceau curăţenie în bloc au observat cadavrul întins pe jos lângă zona în care duc gunoiul. Anchetatorii au deschis dosar de moarte suspectă. Primele indicii arată că ar fi vorba despre o crimă.

04 mai 2021, 10:10
Tânăr găsit mort lângă un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. A fost deschis dosar de moarte suspectă

Tânăr găsit mort lângă un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Două femei care făceau curăţenie au descoperit cadavrul.

Bărbatul găsit mort are în jur de 30 de ani, era din Călăraşi şi locuia cu chirie într-un apartament situat la etajul 9 în blocul lângă care a fost găsit.

Una dintre femeile care l-au găsit pe tânărul mort a povestit, la România TV, că inițial a crezut că este un om al străzii care doarme acolo. Ulterior, pentru că se afla într-o poziţie ciudată, s-au gândit că este mort. Cele două femei le-au povestit gunoierilor despre bărbatul găsit întins pe jos, iar aceştia au mers să vadă despre ce este vorba, apoi au alerta Poliţia.

„Era 5 jumătate când eu trebuia să scot pubelele de la ghena şi colega scoate de aici. Si a zis: „ai vazut ca e cineva cazut?”, Am zis: „Am văzut, dar cred ca doarme. Poate e un boschetar”. Ne-am apropiat. Era culcat cu mâna pe faţă şi piciorul pe craca. Era in şosete. M-am uitat să văd daca respiră. Când au venit baietii sa ia pubelele le am zis ca e un baiat cazut si cred ca e mort. Au venit ei sa vada si au sunat la 112. (…) Eu credeam ca e fata ca are parul lung si am aflat ca e baiat de la cineva care zice ca statea cu chirie la 9. Era in sosete, burta goala si era cu mana pe fata asa. Nu era taiat la mana”, a povestit la România TV una dintre femeiile care l-au găsit pe tânăr.

Mascatii au descins in apartamentul victimei pentru că suspectau că acolo se mai află o persoane, dar nu au găsit pe nimeni.

Citeşte şi: Bărbat înjunghiat pe stradă în Bucureşti. Atacatorul a fugit

Tânăr găsit mort lângă un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Poliţiştii fac cercetări pentru moarte suspectă

Criminaliștii sunt si ei la fața locului. Trupul bărbatului va fi preluat de legişti pentru a-l duce la Institutul de Medicină Legală, unde urmează să fie efectuată necropsia.

Potrivit martorilor, în momentul în care a fost găsit tânărul era îmbrăcat sumar. De asemenea, un vecin le-am spus anchetatorilor că noaptea trecută în jurul orei 3 s-au auzit ţipete, cel mai probabil din apartamentul tânărului.

Citeşte şi: Cum a fost prins monstrul care și-a ucis soția de Paște. „Avea urme de sânge pe mână. Polițiștii i-au luat cuțitul pe care îl avea la el”