Tânăr împuşcat de un vecin de 50 de ani pentru că făcea gălăgie în faţa blocului

Un buzoian de 50 de ani deranjat de nişte tineri care făceau gălăgie în faţa blocului său a tras cu un pistol cu bile, în noaptea de marţi spre miercuri, împuşcându-l pe unul dintre aceştia. Un conflict verbal între bărbat şi grupul respectiv a izbucnit şi săptămâna trecută, din cauză că tinerii făceau grătar în faţa blocului, în miezul nopţii.

14 iun. 2017, 08:18
Tânăr împuşcat de un vecin de 50 de ani pentru că făcea gălăgie în faţa blocului

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.00, Poliţia Buzău a fost sesizată despre producerea unui conflict spontan în municipiul Buzău, la un bloc de nefamilişti de pe Şoseaua Brăilei.

Conflictul a izbucnit între un locatar de 50 de ani şi trei tineri cu vârste între 23 şi 29 de ani, care au mers în vizită la un amic de-al lor.

Din primele date, tinerii ar fi făcut gălăgie în faţa blocului, moment în care ar fi început initial un conflict verbal cu locatarul de 50 de ani. La un moment dat, bărbatul a mers în locuinţă, a luat un pistol cu bile şi a tras înspre tineri, nimerindu-l pe unul dintre aceştia.

Citeşte şi Imagini incredibile într-un tramvai din Bucureşti, călător cu mâna ruptă. Controlorii au devenit agresivi când au văzut camera VIDEO

„Imediat de la sesizarea faptei echipa operativă din cadrul IPJ Buzău s-a deplasat la faţa locului şi a identificat persoanele implicate, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, precum şi un bărbat în vârstă de 50 de ani. Din primele verificări reiese că în timpul unui conflict spontan bărbatul în vârstă de 50 de ani, deţinător legal de armă neletală de autoapărare, a făcut uz de armă. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, se arată într-un comunicat remis, miercuri, de IPJ Buzău.

Discuţii contradictorii între grupul de tineri şi locatarul de 50 de ani au avut loc şi în urmă cu o săptămână, când bărbatul le reproşase că fac gălăgie în timp ce se erau adunaţi în jurul unui grătar, în faţa blocului.

Toţi cei implicaţi în conflict sunt audiaţi, în prezent, la sediul Poliţiei Buzău.