Tânăr în stare gravă în urma unui accident pe autostrada Arad-Timişoara VIDEO

Un grav accident s-a petrecut miercuri noaptea pe autostrada Arad-Timişoara. Un tânăr de 31 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţul de pe marginea drumului, din cauza vitezei excesive.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 07:30

Accidentul a avut loc imediat după miezul nopţii, în apropiere de localitatea Ortişoara. Şoferul conducea cu viteză mare, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns direct în şanţ, în condiţiile în care şi parapeţii de pe marginea drumului lipseau. Un alt şofer a oprit imediat şi a cerut ajutor la 112.

„Noi am trecut şi colegul care era cu mine a observat o maşină pe marginea drumului. Am văzut că e un om înăuntru şi am sunat la Salvare.”, a precizat martorul.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului, dar a fost nevoie şi de descarcerare.

„Având în vedere că maşina era cu roţile în sus a fost dificil pentru că avea o poziţie mai greoaie de scos”, a declarat plutonierul Dan Flutur, ISU Arad.

„Un autoturism înmatriculat în Mehedinţi a circulat pe Autostrada A1 din direcţia Arad-Timişoara, ajungând la kilometrul 525, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum ajungând în afara părţii carosabile”, a declarat Tudor Bortiş, SPR Arad.

„Victima prezintă traumatism cranian sever, cu contuzie toraco-abdominală”, a precizat Astrid Sturm, medic UPU Arad.

Şoferul este acum în stare gravă. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.


loading...