Tânăr MILIONAR peste noapte, lovit de BLESTEMUL banilor. Cum a reuşit să PIARDĂ TOT ce a câştigat la loto

A devenit milionar în euro la doar 17 ani, dar banii şi fericirea s-au dus pe apa sâmbetei. La 12 ani după ce a câştigat un milion de euro, cel mai tânăr câştigător la loto, Daniel Amariei, a ajuns la sapă de lemn. Blestemul marelui pot l-a lovit în plin: a rămas fără bani, fără casă, iar părinţii lui au divorţat, informează România TV.

07 iul. 2015, 12:49
Tânăr MILIONAR peste noapte, lovit de BLESTEMUL banilor. Cum a reuşit să PIARDĂ TOT ce a câştigat la loto

În 2003, Daniel era în clasa a X-a şi nu jucase niciodată la loto. Într-o zi, a mers cu un coleg la o agenţie din oraşul Fălticeni şi a completat cele 6 numere norocoase care i-au adus 1,3 milioane de dolari. Până atunci, apropiaţii tânărului spun că băiatul nu avea bani nici de tren pentru a merge la Bucureşti să îşi ridice premiul.

Tânărul a făcut imediat mai multe investiţii şi a sperat că se va îmbogăţi şi mai mult. Suceveanul şi-a construit o vilă somptuoasă în Baia, unde s-a mutat, le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, a schimbat bolizi de lux de la o săptămână la alta şi a organizat petreceri cu băuturi scumpe. Tatăl băiatului a investit şi el banii câştigaţi la loto într-o firmă de transport internaţional şi într-o fermă de păsări. În patru ani, ambele au falimentat. A fost începutul decăderii.

De o astfel de ruptură a avut parte şi tânărul milionar. Daniel Amariei a ajuns la sapă de lemn în mai puţin de trei ani, s-a apucat de băut, a vândut casa din Baia, iar părinţii lui s-au despărţit.

Vecinii spun că băiatul a pierdut toţi banii câştigaţi la loto 6/49. Tot ce mai ştiu localnicii din Baia despre el e că tânărul locuieşte într-un apartament modest în Fălticeni.

Citeşte şi LOTO: Reportul la Loto 6/49 a ajuns la 10 milioane pentru extragerea de joi, 9 iulie