Tânăr mort la Buzău în condiţii suspecte. A fost găsit în fântâna din curtea casei, iar tatăl e principalul suspect

Moarte suspectă la Buzău. Trupul neînsufleţit al unui tânăr de 31 de ani a fost găsit într-o fântână, iar poliţiştii cred că ar putea fi vorba inclusiv de o crimă.

29 nov. 2021, 08:35
Tânăr mort la Buzău în condiţii suspecte. A fost găsit în fântâna din curtea casei, iar tatăl e principalul suspect

După ce tânărul a fost găsit mort în fântâna din curtea casei, în Buzău, familia acestuia a fost interogată de oamenii legii. Criminaliştii sunt cei care vor stabili dacă a fost vorba de o crimă sau un accident.

Tatăl băiatului e cel care a descoperit ce s-a întâmplat şi a chemat poliţia. El susţine că fiul său s-a îmbătat şi a căzut în fântână.

„Florin a venit băut din sat, a fost la meci. De la meci a fost prin sat, cred. A venit şi a stat pe patul ăla de fier. Zic eu, după mintea mea, că a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână. A venit capacul după el”, a spus Nicolae Spirache, tatăl victimei, potrivit Adevărul.

Cunoscuţii lui Florin au o cu totul altă variantă. Ei spun că tânărului nu era băut şi că nu avea niciun motiv să-şi pună capăt zilelor.

„M-am întâlnit cu el pe la ora 14.10 şi nu era beat. În 50 de minute se îmbăta rău aşa? Nu cred că avea vreun motiv să se sinucidă”, a spus un prieten al victimei.

Victima locuia împreună cu părinţii şi sora lui în satul Maxenu din Buzău. Cunoscuţii susţin că certurile erau la ordinea zilei la ei în familie, iar în trecut tatăl şi fiul s-au ameninţat cu furci şi topoare. Aveau conflicte dese de care ştia toată lumea.

Citeşte şi Moarte suspectă în Botoșani. Un bărbat susține că și-ar fi descoperit iubita moartă, după ce fusese violată de un individ

Citeşte şi Tânăr găsit mort lângă un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. A fost deschis dosar de moarte suspectă