Tânăr operat de urgenţă, după ce ar fi fost bătut de poliţişti

Un tănăr a fost operat de urgență după ce ar fi fost lovit de polițiști în timpul unei percheziții. Rudele bărbatului susţin că mascații au intrat peste el în casă și că l-au bătut fără motiv. În schimb, polițiștii spun că în timpul perchezițiilor tânărul a acuzat dureri și a fost chemată ambulanţa. 

28 mai 2020, 09:43
Tânăr operat de urgenţă, după ce ar fi fost bătut de poliţişti

Totul s- a întâmplat la Ploieşti. Bărbatul a suferit un traumatism în zona testiculelor și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Acesta spune că polițiștii l-au bătut fără motiv și că au refuzat să cheme apoi o ambulanță. Bărbatul susține că a fost dus mai întâi la secția de poliție, apoi, când n-a mai putut să respire din cauza durerii, i s-a chemat o salvare.

Procurorii au deschis o anchetă. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi fost operat de urgență după ce ar fi fost lovit de polițiști în timpul unor percheziții, comunicăm următoarele:

În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale au desfășurat percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie furt din locuințe și din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare. Una dintre persoanele conduse la sediul poliției a acuzat dureri, fiind solicitată intervenția ambulanței. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigații medicale.

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale, a fost sesizată unitatea de parchet competentă.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Citeşte şi Anchetă EXPLOZIVĂ la DNA privind achiziţiile de măşti şi materiale medicale în timpul pandemiei de COVID 19