Tânăr prins cu 127 de kilometri la oră, pe un bulevard din Craiova

Un tânăr de 29 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea autoturismul său sport cu 127 de kilometri la oră, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Craiova, unde limita de viteză este de 50 de kilometri la oră.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 11:50
Tânăr prins cu 127 de kilometri la oră, pe un bulevard din Craiova

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, Amelia Căprărin, tânărul a fost prins la volanul unui autoturism Mitsubishi când trecea cu 127 de kilometri la oră peste o trecere de pietoni.

El a fost oprit de poliţiştii de la Biroul Poliţiei Rutiere pe bulevardul Decebal şi abia a putut să frâneze în dreptul agentului.

Tânărul le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă la serviciu.

„Poliţiştii de la biroul Poliţiei Rutiere Craiova l-au amendat cu 630 lei pentru depăşirea vitezei regulamentare, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut şi permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a precizat Amelia Căprărin.

Tânărul a fost prins în timp ce poliţiştii făceau o razie pentru prevenirea accidentelor. În urma acţiunii, poliţiştii au aplicat 184 de amenzi în valoare de peste 20. 000 de lei, cele mai multe dintre ele pentru depăşirea vitezei regulamentare.