Tânăr reţinut după ce a furat bani dintr-o casă unde erau 4 copii, ameninţându-i cu un cuţit

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Gorj a fost reţinut după ce a intrat într-o locuinţă în care se aflau patru copii cu vârste între un an şi zece ani, care erau singuri acasă şi pe care i-a ameninţat cu un cuţit, furând din casă 200 de lei şi cerceii din urechile unei fetiţe.

RomaniaTV.net
27 feb. 2013, 14:13
Tânăr reţinut după ce a furat bani dintr-o casă unde erau 4 copii, ameninţându-i cu un cuţit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Gorj, George Neagoe, tatăl copiilor, din satul Brădiceni, comuna Peştişani, a sesizat Poliţia prin 112, reclamând că un tânăr din comună a intrat peste copii în timp ce aceştia erau singuri acasă.

Tatăl copiilor, Nicolae Marin, spune că plecase de acasă cu soţia sa pentru a-şi vizita un frate bolnav, aflat la spitalul din Târgu Jiu.

„Abia luasem banii din alocaţiile copiilor şi îi aveam puşi într-o pungă în casă. Când am intrat în casă, după ce am văzut gardul rupt, copiii plângeau şi mi-au spus că ăsta intrase peste ei şi îi ameninţase cu cuţitul ca să le ia banii. Fetei i-a luat cerceii de la ureche şi apoi a plecat prin sat ca să mai bea”, afirmă bărbatul.

Tânărul acuzat de tâlhărie, Grigore Roşca, a fost reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Târgu Jiu. În timp ce era escortat de poliţişti, tânărul a spus că era băut şi că nu şi-a dat seama ce face.

Cei patru copii tâlhăriţi au vârste cuprinse între un an şi zece ani. Cu excepţia celui mai mic dintre ei, copiii au fost consiliaţi de un psiholog de la Direcţia pentru Protecţia Copilului.