Verdictul medicilor e clar, a murit de la o supradoză de droguri

Un tânăr român de 23 de ani a murit din cauza unei supradoze de droguri la Modena, Italia. Alarma s-a dat în 29 noiembrie, pe via del Mercato, în aceeași zonă în care o tânără de 24 de ani fusese găsită moartă cu câteva zile înainte din aceiaşi cauză.

03 dec. 2019, 11:13
Verdictul medicilor e clar, a murit de la o supradoză de droguri

Poliţiştii iau în calcul ipoteza unui transport de droguri cu compoziție ucigașă, scrie gazetaromaneasca.ro. În zona Sacca din Modena, două vieți au fost secerate de supradoză de droguri. În urmă cu câteva zile într-un apartament de pe Via Gerosa, o tânără de 24 de ani a fost găsită moartă de părinții ei.

Citeşte şi Un mare patriot român, găsit mort. Şi-a pus capăt zilelor folosind tricolorul, chiar de Ziua României

Pe 29 noiembrie, în același cartier, la mică distanță, un alt tânăr, român de 23 de ani, rezident la Miranodola, a fost găsit mort în interiorul mașinii personale.

Trecătorii au observat cadavrul bărbatului în interiorul mașinii şi au alertat polţia. Locul unde a fost parcată mașina era în acea seară frecventată de numeroși rezidenți.

Agenții poliției au intervenit imediat la fața locului. Trupul bărbatului a fost transportat la medicina legală pentru o autopsie care va stabili cu certitudine cauzele decesului.

Investigațiile, ca și în primul caz de pe via Gerosa, urmăresc identificarea persoanelor care au intrat în contact cu bărbatul înainte de moartea sa, pentru a fi furnizat o doză, care probabil a fost prelucrată prost și a fost letală.

Mărturii importante au fost adunate de la cei care au observat cadavrul și cei care au fost prezenți în zonă.