Tânăra accidentată de diplomatul rus pe trecerea de pietoni a fost externată VIDEO

Tânăra care a fost accidentată de diplomatul rus pe trecerea de pietoni, în urmă cu o lună, a fost externată miercuri. Fata se simte bine, după ce a fost operată şi a urmat un program de recuperare.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 14:50
Tânăra accidentată de diplomatul rus pe trecerea de pietoni a fost externată VIDEO

Tânăra a fost implicată într-un accident de circulaţie pe 21 octombrie. Aceasta a fost lovită pe trecerea de pietoni de un secretar din Ambasada Rusă. Imediat după accident, fata a fost transportată, în comă, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

De atunci, fata a rămas internată în spital. Iniţial, aceasta a fost conectată la aparate, iar în urmă cu două săptămâni ea a fost adusă la centrul de recuperare de lângă Spitalul de copii Marie Curie din capitală. Când a sosit în centru, fata nu putea să meargă şi să mănânce singură. Acum, medicii sunt optimişti şi spun că se va recupera 100%, iar, în curând, va putea să meargă la şcoală cât de curând.

„Fata merge bine. Se autoserveşte. Este înca ocrotită de mamă. Este firesc, pentru că şi mama a fost traumatizată de acest episod din viaţa lor. Oboseala este o interdicţie şi fizică şi psihică”, a declarat managerul centrului de recuperare, Liliana Pădure.

Instanţa română a transferat Rusiei procedura anchetării diplomatului rus, el urmând a fi cercetat în ţara natală pentru vătămare corporală din culpă şi refuzare de recoltare de probe biologice.