Tânăra accidentată de un băiat din clanul Cârpaci este fiica unui viceprimar din Maramureş

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului provocat de un copil de 13 ani din clanul Cârpaci. Fata pe care beizadeaua a fost la un pas să o omoare este studentă la Medicină şi fiica unui viceprimar din judeţul Maramureş. Băiatul a furat cheile maşinii tatălui său şi a gonit cu bolidul prin oraş. A lovit-o în plin pe fată, chiar pe o trecere de pietoni şi nici măcar nu a oprit să vadă dacă mai trăieşte.

13 dec. 2014, 06:33
Tânăra accidentată de un băiat din clanul Cârpaci este fiica unui viceprimar din Maramureş

Băiatul de 13 ani a mers cu maşina doar câteva sute de metri şi a provocat accidentul. Fata de 20 de ani era pe trecerea de pietoni când a fost lovită de maşină, potrivit România TV. Întreaga scenă a fost văzută de oamenii care aşteptau în staţia de tramvai. Aceştia au sunat imediat la ambulanţă. Din fericire, fata nu a suferit răni grave.

Victima este fiica vice-primarului din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş. Fata este studentă la Medicină, în Timişoara.

Băiatul de 13 ani a fost prins de oamenii legii, la scurt timp de la producerea accidentului. Acesta este cercetat pentru vătămare din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. Copilul poate scăpa însă basma curată, pentru că nu răspunde penal la această vârstă.

CITEŞTE ŞI: A văzut moartea cu ochii. O şoferiţă grăbită s-a răsturnat cu maşina pe centura Piteştiului VIDEO