Tânără amendată cu 5.500 de lei, după ce a alertat în mod fals autorităţile, susţinând că este sechestrată

O femeie a sunat la 112 şi a reclamat faptul că a fost sechestrată într-o casă din Alba Iulia. 20 de poliţişti şi jandarmi au pornit imediat în căutarea ei. În urma verificărilor s-a dovedit că apelul a fost fals şi după ce a fost identificată s-a ales şi cu o amendă în valoare de 5.500 lei. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2019, 12:12
Tânără amendată cu 5.500 de lei, după ce a alertat în mod fals autorităţile, susţinând că este sechestrată

Femeia a apelat 112 duminică seara şi a cerut ajutorul Poliţiei, susţinând că este sechestrată într-o casă din Alba Iulia. Femeia le-a dat poliţiştilor un nume care ulterior s-a dovedit fals, le-a spus că nu cunoaste adresa la care este ţinută captivă, iar ulterior efectuării apelului şi-a închis telefonul şi nu a mai putut fi contactată. 16 poliţişti şi 4 jandarmi au pornit în căutarea femeii. 

În urma cercetărilor s-a dovenit că apelul a fost fals. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe femeia care a sunat la 112, aceasta fiind amendată. 

„Femeia le-a declarat poliţiştilor că s-a certat cu concubinul său, care ar fi înşelat-o, şi, pe fondul supărării şi pentru a se răzbuna pe acesta, a sunat la 112. Poliţiştii au sancţionat-o contravenţional, pentru apelare abuzivă şi alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, cu amendă în valoare de 5.500 de lei, conform prevederilor OUG 34 din 2008”, au anunţat reprezentanţii IPJ Alba, citaţi de Agerpres.