Tânără amendată pentru patriotism românesc, la Chişinău. A fost sancţionată fiindcă a arborat drapelul în curtea casei

Diana Crudu, o româncă din Republica Moldova, a fost amendată pentru faptul că în anul Centenarului, mai exact în luna decembrie 2018, a arborat în curtea sa un tricolor românesc.

01 aug. 2020, 06:59
Tânără amendată pentru patriotism românesc, la Chişinău. A fost sancţionată fiindcă a arborat drapelul în curtea casei

Femeia este dezamăgită de decizia autorităților şi a transmis un mesaj, pentru toți românii, în special pentru clasa politică de la București: să nu mai finanțeze regimul de la Chișinău.

Uitați-vă, oameni buni, cât costă arborarea unui drapel! Astăzi mi-a venit o încheiere de la executorul judecătoresc care mă anunță că trebuie să achităm 1500 de lei pe un proces verbal pe care nu am avut posibilitatea să-l contest.

Citeşte şi Rareş Bogdan, despre cazul şoferiţei amendate pentru că avea tricolorul agăţat de maşină. „E inadmisibil. Au făcut un abuz”

Fiecare român din România mănâncă mai puțin ca să poată oferi burse studenților basarabeni, peste 5000 burse anual, fiecare cetățean român rupe de la el ca să poată trimite un ajutor medical, iar aici, „parodia” R. Moldova, pentru simpla arborare a unui drapel pe un pilon privat, în curte, ne aplică o amendă de 1500 lei„, spune Diana Crudu într-un live transmis pe pagina sa de Facebook, după cum transmite portalul deschide.md.