Tânăra care apare cu Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, mesaje șocante cu mama sa: „Ai grijă, ești urmărită de Poliție!”

Tânăra care apare în clipul în care Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, a publicat pe Tik Tok mai multe conversații uluitoare cu mama sa. Fata se lăuda că ar fi consumat medicamente prescrise pacienților care suferă de dureri din cauza unor boli avansate, precum cancerul.

22 aug. 2023, 16:41
Tânăra care apare cu Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, mesaje șocante cu mama sa: „Ai grijă, ești urmărită de Poliție!”
Conversațiile uluitoare dintre tânăra care a apărut alături de Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, și mama sa

Tânăra care apare în clipul în care Vlad, tânărul drogat care a omorât doi oameni în 2 Mai, se lăuda că are „businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, publica pe Tik Tok, în trecut, conversații șocante cu mama sa.

„Mi-au dat tramadol. Și cred că am aberat de la anestezie”, îi spunea ea mamei sale. Femeia îi răspunde: „Aha. Știi ce e ăla?”. Tânăra spune: „Da. Am mai luat”, și adaugă câteva emoticoane cu fețe care râd.

Citește și: Prima reacție a părinților beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai. ”Nimic nu poate înlocui un copil. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”

Tramadol este un medicament prescris cel mai des pacienților care suferă de dureri, în general fiind utilizat de pacienții cu stadii avansate ale unor boli precum cancerul, ori în urma unor intervenții chirurgicale, incluzând chiar și unele intervenții stomatologice precum extracții multiple sau implant dentar. Analgezicul este similar morfinei și dă dependență extrem de ușor.

Citește și: Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi

Într-un alt mesaj, mama fetei îi scrie tinerei: „Ai grijă că ești urmărită de Poliție. Să nu faci prostii”. Fata îi răspunde: „Nu fac”, potrivit dcnews.ro.

Conversațiile au fost postate pe tik Tok chiar de tânăra care apare în videoclip alături de Vlad.