TÂNĂRA cu cel mai SEXY FUND din LUME demonstrează că are gene bune. Vezi cum arată MAMA ei FOTO

Jen Selter, în vârstă de 20 de ani, a devenit vedetă pe Instagram datorită posteriorului ei extrem de bombat. După ce a devenit vedetă, ea şi-a prezentat şi mama fanilor, o femeie de 46 de ani care petrece de asemenea mult timp în sala de forţă.

12 mai 2014, 11:20

Tânăra, care are 1.7 milioane de fani pe Instragram, le-a prezentat-o fanilor pe Jill Weinstein, mama sa, în vârstă de 46 de ani, care practică de asemenea fitnessul şi petrece mult timp în sala de forţă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Femeia cu cel mai sexy fund DIN LUME a pozat pentru o revistă fashion GALERIE FOTO

Posteriorul bine proporționat al frumoasei Jen Selter este obiectul dorinţei pentru sute de mii de bărbaţi de pe internet. Jen a ajuns să aibă peste un milion de „adepti” pe contul de Instagram.

De când şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare, în martie 2012, Jen a strâns peste 1,3 milioane de admiratori, printre care se numără Rihanna, jucătorul de fotbal Terrell Owens și baschetbalistul Amar’e Stoudemire.

VEZI ŞI Fotomodelul care a atras un milion de oameni cu aceste imagini VIDEO

„Nu mai merg la săli de sport publice, pentru că se creează agitaţie când sunt acolo. Nu-mi place să fiu urmărită”, mărturiseşte Jen, devenită vedetă peste noapte. O singură fotografie cu Jen la sala de sport poate aduna peste 70.000 de like-uri.