Tânăra de 16 ani din SUA, dispărută la Braşov, a fost găsită

Mira Howey, o tânără de 16 ani, originară din SUA, a dispărut, miercuri seara, în Braşov. Mama ei a făcut un apel pe Facebook şi din fericire se pare că fata a fost găsită în Bucureşti.

10 mart. 2016, 16:48
Tânăra de 16 ani din SUA, dispărută la Braşov, a fost găsită

Mira, americanca in varsta de 16 ani, care a dispărut în Braşov a fost găsită teafără de un polişist în Capitală. Anunţul a fost făcut tot pe Facebook de familia tinerei. După ce au aflat că Mira este în Bucureşti, părinţi s-au urcat în tren şi au plecat să o ia acasă. Nu ştiu foarte multe despre starea ei. Au văzut doar o fotografie cu ea şi se roagă să o găsească bine.

Dispariţia fetei a fost anunţată miercuri seara.

Fiica noastră în vârstă de 16 ani a dispărut. Ultima dată a fost văzută la şcoală, la Biserica Baptistă Speranţa, în jurul orei 15:30. Telefonul ei a fost găsit în cealaltă parte a oraşului, la Măreţul Har, dar nimeni n-a văzut-o la slujba de acolo. Niciunul dintre prietenii ei nu a văzut-o de când a plecat de la şcoală. Suntem disperaţi să o găsim„, a scris mama tinerei pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Liviu Naghi, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că dispariţia tinerei, care urmează să împlinească 16 ani pe 15 martie, a fost semnalată la Poliţia Rânşnov, miercuri, la ora 23:20.

Potrivit acestuia, Mira Howey a dispărut de pe raza municipiului Braşov, iar Poliţia a demarat acţiuni de căutare.

Oricine are informaţii despre Mira Howey sau a văzut-o este rugat să sune la 112.