Tânăra de 19 ani, MOARTĂ din cauza gumei de mestecat. Câte lame consuma zilnic este îngrozitor FOTO

O tânără din Marea Britanie a murit pentru că mesteca prea multă gumă fără zahăr. Legiştii au fost şocaţi când au găsit în stomacul ei o cantitate importantă din acest produs.

06 mai 2015, 18:12

Samantha Jenkins, de 19 ani, consuma cel puţin 14 lame de gumă de mestecat pe zi, ca apoi să moară subit, după ce s-a plâns de o durere de cap extremă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Mesteci GUMĂ zilnic? Iată ce poţi păţi

Astfel, ea s-a simţit din ce în ce mai slăbită deaorece corpul ei a început să nu mai absoarbă mineralele prin stomac. Mai mult, în urma autopsiei, în interiorul intestinelor s-a găsit o cantitate uriaşă de gumă. Mama tinerei a încercat să facă o campanie prin care să atragă atenţia oamenilor cu privire la riscul consumului de gumă. Dacă la început anchetatorii au spus că fata a murit din cauza naturale, ulterior expertizele au demonstrat că ipoteza mamei Samanthei este adevărată.

M-am dus la ea în camera şi m-a întrebat: „Aşa te simţi când mori? Parcă aş fi paralizată‘”, a declarat mama tinerei.

De asemenea, femeia a găsit după moartea adolescentei sute de pachete de gumă de mestecat prin casă, în timp ce un doctor patolog a explicat că guma găsită în stomacul tinerei a împiedicat absorţia mineralelor vitale.

Citeşte şi Studiul care trebuie CITIT: Care sunt GUMELE de MESTECAT cu cele mai multe E-URI