Tragedie în județul Argeș! Doi bărbați au murit înghețați după ce s-au răsturnat cu mașină într-un pârâu

Accident tragic în județul Argeș! Doi bărbați au murit înecați, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a căzut în apa rece a unui pârâu.

30 ian. 2023, 19:17
Tragedie în județul Argeș! Doi bărbați au murit înghețați după ce s-au răsturnat cu mașină într-un pârâu

Tragedie cumplită în județul Argeș! Doi bărbați de 64 şi 53 de ani și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a căzut într-un pârâu de pe raza comunei Rociu, satul Șerbănești.

Citiți și: Accident în lanț pe Autostrada A1. Un bărbat a murit după ce a căzut în gol, peste pod, din calea unei mașini scăpate de sub control

Bărbații care au murit în județul Argeș mergeau să cumpere mâncare pentru porumbei

Cei doi oameni erau crescători de porumbei și ar fi plecat împreună, să cumpere hrană pentru păsări. Accidentul s-ar fi petrecut la întoarcerea spre casă, potrivit stirileprotv.ro

Mașina a fost zărită de un trecător care a sunat imediat la 112. însă din păcate a fost prea târziu pentru ca aceștia să mai poată fi salvați. În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, cei doi bărbați erau deja decedați.

La locul tragediei au ajuns pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD.

A fost adus și un buldoexcavator al autorităților locale, cu ajutorul căruia să se poată crea vizibilitate și acces în interiorul autoturismului, care se afla în apropierea malului, răsturnat pe pavilion și cu partea din față în apă, potrivit Ziarul Criterii.

Autoturismul a fost extras din apa înghețată, iar polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili împrejurările în care au murit cei doi bărbați.

Primele cercetări arată că mașina a lovit balustrada unui pod, apoi s-a răsturnat în apă. Din păcate, aceștia au rămas captivi în mașină și nu au putut ieși pentru a cere ajutor.

Citiț și: Accident grav în Olt. Două mașini s-au lovit. Sunt cinci victime, printre care și o fetiță de patru ani