Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată în dulap. Descoperire şocantă într-un apartament din Iaşi

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap. Fata locuia într-un apartament închiriat din Iaşi, iar cel care a găsit-o fără viaţă a fost chiar proprietarul apartamentului.

15 mart. 2021, 10:49
Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată în dulap. Descoperire şocantă într-un apartament din Iaşi
Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată în dulap. Descoperire şocantă într-un apartament din Iaşi

Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată în dulap. Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de proprietarul apartamentului în care fata locuia cu chirie.

Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată în dulap

Potrivit primelor informaţii, fata de 20 de ani s-ar fi sinucis. Ea era din Suceava, însă locuia în Iaşi cu chirie. Fata de 20 de ani lucra la un club din oraş şi nu se ştie încă ce ar fi determinat-o să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar proprietaturul apartamentului în care tânăra locuia cu chirie. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii şi un echipaj de la ambulanţă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Corpul fetei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a găsit în apartamentul pe care îl închiriase o tânără decedată, într-un dulap. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, şi sunt continuate cercetările”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, potrivit ziaruldeiaşi. 

Citeşte şi Elev de clasa a-8-a, găsit spânzurat în Bistriţa. Băiatul a lăsat un mesaj de adio cutremurător

Alertă în Satu Mare. Un bărbat a fost găsit spânzurat în arestul poliției

Un bărbat de 30 de ani aflat din decembrie sub arest preventiv într-un dosar de omor, a fost găsit spânzurat. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Tragedia s-a petrecut la începutul lunii martie.

„În cursul acestei zile, la orele 13:25, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest al IPJ Satu Mare au identificat, în camera de arest, un bărbat de 30 de ani, spânzurat”, anunţa Poliţia Judeţeană Satu Mare.

La fața locului au ajuns poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care fac verificări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Citeşte şi Studentă la Medicină, găsită spânzurată într-o pădure din Iaşi. Imaginea de coşmar, descoperită de anchetatori

Bărbatul se afla în arest preventiv, din 11 decembrie 2020, fiind cercetat într-un dosar penal pentru omor. Acesta este suspectat că alături de fratele său a ucis un bărbat, în vârstă de 82 de ani.

Cei doi sunt recidiviști și ar fi intrat peste victima lor cu scopul de a o tâlhări. Dar în urma loviturilor aplicate, persoana vătămată a decedat. Se presupune că cei doi suspecți ar fi fost surprinși de victimă pe proprietatea sa, moment în care infractorii s-ar fi speriat și ar fi recurs la agresarea brutală a vârstnicului. Din câte se pare, hoții nu au mai apucat să fure nimic.


loading...
Partenerii noștri