Elev de clasa a-8-a, găsit spânzurat în Bistriţa. Băiatul a lăsat un mesaj de adio cutremurător

Caz tragic pregătit în satul Răcăteșu, comuna Târlișua, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, spânzurat în grădina casei sale.

17 feb. 2021, 17:40
Elev de clasa a-8-a, găsit spânzurat în Bistriţa. Băiatul a lăsat un mesaj de adio cutremurător
Un tânăr din Slatina, în vârstă de 25 de ani, s-a sinucis

Elev de clasa a-8-a, găsit spânzurat în Bistriţa. Tragedia a avut loc marţi după-amiază.

Elev de clasa a-8-a, găsit spânzurat în Bistriţa. Cum a avut loc tragedia

La locul tragediei a intervenit un echipaj de ambulanță B2 din Beclean, și unul de terapie intensivă mobilă. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face decât să constate decesul.

„Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Din primele date, adolescentul era în clasa a 8-a și provenea dintr-o familie dezorganizată, potrivit observatornews.ro

Până la această oră, nu se știe dacă minorul a lăsat un bilet de adio, prin care să-și motiveze gestul extrem.

O familie a avut parte de momente cumplite după ce a primit un mesaj sinistru prin care prietenii fiului lor au anunţat că tânărul vrea să se sinucidă.  Bărbatul de 21 a reuşit să se spânzure, însă din fericire familia l-a resuscitat rapid şi în prezent se află sub observaţia medicilor.

Familia locuieşte în localitatea Dancu, Județul Iași. Aceasta a avut parte de cel mai mare şoc, luni seara, după ce a fost alertată de un mesaj pe care tânărul l-ar fi lăsat unui grup de prieteni, online. Bărbatul de 21 a reuşit să se spânzure însă din fericire familia l-a fost resuscitat rapid şi în prezent se află sub observaţia medicilor.

Potrivit cadrelelor medicale, tânărul a fost găsit de familie la 15 minute după ce s-a spănzurat. Aceasta a început imediat manevrele de resuscitare cu sprijinul unui echipaj de poliție care a ajuns la fața locului înaintea ambulanței.

„După sosirea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă s-a reluat circulația spontană după alte cinci minute de resuscitare.

La computerul tomograf au apărut semne ale unui edem cerebral, fără fractură de coloană cervicală. A fost tratat în Unitate de Primiri Urgențe și apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat medicul șef UPU SMURD Iași, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Gest extrem în Iaşi. Un tânăr s-a spânzurat la locul de muncă şi a transmis totul live pe Facebook. Motivul este extrem de emoţionant