Tânăra de 23 de ani din București ucisă de șeful său ar fi fost abuzată de acesta în trecut. Anchetatorii au cerut un test ADN pentru copilul nenăscut al victimei

Detalii șocante apar în cazul tinerei de 23 de ani ucise de șeful său în vârstă de 72 de ani. Bărbatul a înjunghiat-o și a rănit-o mortal cu o drujbă, fără a avea vreo remușcare, fiind și cel care a chemat autoritățile.

11 dec. 2023, 15:35
Tânăra de 23 de ani din București ucisă de șeful său ar fi fost abuzată de acesta în trecut. Anchetatorii au cerut un test ADN pentru copilul nenăscut al victimei
Tânăra de 23 de ani din București ucisă de șeful său ar fi fost abuzată de acesta în trecut. Anchetatorii au cerut un test ADN pentru copilul nenăscut al victimei

Tânăra de 23 de ani care a fost omorâtă cu sânge rece de tatăl șefei sale ar fi fost, în trecut, abuzată sexual de acesta. Inițial, patronul de 72 de ani le-a spus anchetatorilor că și-ar fi ucis angajata pentru că ar fi furat din magazin.

Citește și: Ce a făcut tânăra din București ucisă de angajatorul ei cu o oră înainte de crimă. Criminalul a fost arestat și riscă 20 de ani de închisoare

Tânăra de 23 de ani ucisă de patron ar fi fost abuzată de acesta

Bărbatul din București a spus că a omorât-o pe tânăra de 23 de ani deoarece o suspecta că ar fi furat din gestiunea magazinului pe care îl deținea. Ulterior s-a spus că ar fi fost îndrăgostit de ea, chiar obsedat, iar tânăra ar fi fost însărcinată și ar fi vrut să plece de la locul de muncă. Astfel, între cei doi a început un scandal uriaș, iar el a omorât-o folosind un cuțit și o drujbă.

Tânăra i-ar fi spus soacrei sale, în urmă cu mai mult timp, că a fost abuzată sexual în garsoniera bătrânului chiar de către el. De acolo a continuat obsesia bărbatului, care ar fi concediat toți angajații pentru a putea rămâne el singur cu fata.

Orbit de furie, bărbatul a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun, folosind un cuțit pentru a o ucide, iar mai apoi o drujbă cu care a încercat să o decapiteze. Ajunși la fața locului, bătrânul le-a spus anchetatorilor că nu regretă ce a făcut. Mai mult, a fost foarte discret în dezvăluiri, spunând că adevăratul motiv al crimei îl vor ști doar el și tânăra pe care a ucis-o. În aceste momente, anchetatorii iau în calcul ca bebelușul cu care era însărcinată victima să fi fost al criminalului, mai ales în contextul în care presupusul abuz sexual ar fi avut loc tot în urmă cu 4 luni, aceasta fiind și vârsta sarcinii tinerei.

Criminalul din Sectorul 3 din București s-a predat singur oamenilor legii și a fost audiat de mai multe ori de polițiști. Nu a vrut să dea detalii despre caz, ci doar câteva detalii, însă insuficiente pentru a se contura un mobil al crimei.

„În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: O nouă crimă îngrozeşte România. Doctoriţă de 31 de ani, ucisă de prietenul gelos