Ce a făcut tânăra din București ucisă de angajatorul ei cu o oră înainte de crimă. Criminalul a fost arestat și riscă 20 de ani de închisoare

Beatrice avea doar 23 de ani și urma să devină mamă. Uciderea ei de către cel care o angajase pe post de vânzătoare a șocat o țară întreagă. Tânara urma să devină mamă peste doar câteva zile. Rudele și prietenii au amenajat un mic altar în memoria ei, unde au așezat fotografia acesteia, flori, lumânări, dar și ecografia bebelușului ei nenăscut.

10 dec. 2023, 22:18
Ce a făcut tânăra din București ucisă de angajatorul ei cu o oră înainte de crimă. Criminalul a fost arestat și riscă 20 de ani de închisoare

În momentul în care a fost ucisă, Beatrice era însărcinată. Pe 19 decembrie urma să afle dacă va deveni mamă de fată sau băiat. Cu o oră înainte să fie ucisă, tânăra care lucra ca vânzătoare într-un magazin al criminalului a vorbit la telefon prin apel video cu sora ei din Italia, arată sursa citată.

”Păi, hai, răspunde să o trezesc eu, că după am treabă. Deci săraca realiza. Și am vorbit cu ea. «Ce faci mami? Uite, ce să fac? Mâine sunt liberă, vreau să fac și eu bradul», mi-a spus «vreau să mă duc să cumpăr niște botoșei să pun și eu în brad, de bebeluș», a povestit Mihaela Ghibirdic, mama tinerei, citată de Gandul.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul vanzătoarei de 23 de ani ucise de tatăl patroanei ei. Beatrice a fost decapitată cu drujba

Rudele fetei ucise spun că șeful acesteia, care a recunoscut că a ucis-o, dezvoltase o adevărată obsesie pentru ea. Ar fi încercat în nenumărate rânduri să rămână singur cu tânăra. Mai mult, chiar le-a dat afară pe celelalte angajate, forțând-o pe pe aceasta să muncească singură pe tură.

Soacra tinerei spune că fata i s-a plâns că era hărțuită. „Mângâieri pe frunte, pe păr, pe cap, pe umeri, pe spate. Așa o mângâia și din «fata mea» nu o scotea, fata mea, stai aici că ai o pâine de mâncat. Până a prins-o singură și i-a făcut ce i-a făcut”, povestește femeia.

Moartea fetei de 23 de ani, însărcinată în 4 luni, a fost una violentă. După ce a lovit-o de mai multe ori, inclusiv cu cuțitul, bărbatul ar fi decapitat-o cu drujba. Odată cu ea, a pierit şi copilul pe care avea să-l aducă pe lume.