Tânăra de 26 de ani care şi-a sacrificat viaţa pentru a-şi aduce pe lume fetiţa a pierdut lupta cu cancerul

Tânăra care a impresionat la începutul acestui an o ţară întreagă din cauza poveştii ei triste de viaţă s-a stins din viaţă aseara. Roxana Dragomir, în vârstă de 26 de ani, a ales să-şi sacrifice viaţa pentru a o aduce pe lume pe fetiţa ei, Maya, însă boala cruntă a învins-o.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Tânăra de 26 de ani care şi-a sacrificat viaţa pentru a-şi aduce pe lume fetiţa a pierdut lupta cu cancerul
„Abia reuşesc să-mi adun gandurile să pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai facut faţă. În urma cu 3 zile a intrat in coma, până asta-seara cand a facut infarct nemaiputand fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cat de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei ramane tot timpul in inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.
 
Tânăra a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată. Nu a renunţat la sarcină pentru a se trata, ci a ales să devină mamă. S-a putut bucura de comoara ei, numai pentru câteva clipe, întrucât apoi a fost nevoită să stea prin spitale, iar unul dintre picioare i-a fost amputat. 
 
„Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ţinută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului„, au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.