Tânără de 28 de ani, lovită INTENȚIONAT cu mașina, după o ceartă pe un loc de parcare

O femeie de 28 de ani a fost lovită intenționat cu mașina, în Tecuci, în urma unei dispute din cauza unui loc de parcare.

18 aug. 2021, 19:25
Tânără de 28 de ani, lovită INTENȚIONAT cu mașina, după o ceartă pe un loc de parcare

Tânără de 28 de ani, lovită INTENȚIONAT cu mașina.

Șoferul uei mașini a lovit-o intenționat pe tânăra care încerca să țină un loc de parcare pentru tatăl ei, a transmis Poliția Județeană Galați, precizând că agresorul e cercetat penal.

Tânără de 28 de ani, lovită INTENȚIONAT cu mașina. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, o femeie de 28 de ani a sesizat poliţia că un șofer a lovit-o în mod intenţionat cu mașina, în timp ce se afla într-o parcare din Tecuci.

Poliţiştii au stabilit că femeia a coborât din autoturismul său, în parcare, şi, văzând un alt loc liber, s-a aşezat în dreptul acestuia, cu intenţia de a-l reţine pentru mașina tatălui său care era blocat în trafic. În același timp, un șofer de 51 de ani voia să parcheze pe acel loc şi, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, a lovit-o pe aceasta cu mașina, de două ori, potrivit Agerpres.

Întrucât la sediul poliţiei femeia a acuzat că îi este rău, a fost solicitată ambulanţa, care a transportat-o la spital.

Șoferul autoturismului implicat în incident a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Alt caz incredibil! Un preot e acuzat că ar fi incendiat mai multe morminte

Un alt caz petrecut astăzi a șocat o țară întreagă. Un preot din Dolj e acuzat de localnici că ar fi incendiat mai multe morminte. Motivul răzbunării ar fi faptul că familia unei tinere decedate nu a mai plătit taxa pentru locul de veci, în valoare de 500 de lei. Preotul neagă toate acuzațiile care i se aduc și spune că nici nu îi cunoaște pe cei care au depus plângere împotriva lui.

Rudele fetei decedate spun că părintele ar fi avut un conflict cu alți localnici. Totuși, preotul neagă orice fel de acuzații, susținând că nici măcar nu cunoaște familiile care aveau rude îngropate în acele locuri de veci.

O femeie aflată în cimitir ar fi surprins o astfel de scenă. Aceasta susține că preotul ar fi cerut o brichetă si ca ar fi incendiat trei morminte.

Familia penticostală spune că ar fi vorba despre o răzbunare din partea preotului. Oamenii nu au achitat taxa pentru locul de veci și de aici ar fi pornit totul.  Autoritățile au deschis dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.


loading...
Partenerii noștri