Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanţă pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4 al Capitală. Alt tânăr de 24 de ani, mort într-un accident cumplit în Sibiu

Un accident rutier grav s-a petrecut duminică în Sectorul 4 al Capitalei. O tânără de 29 de ani a fost lovită de ambulanță pe trecerea de pietoni și a fost rănită.

15 mai 2023, 08:43
Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanţă pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4 al Capitală. Alt tânăr de 24 de ani, mort într-un accident cumplit în Sibiu

Șoferul ambulanței nu a observat-o pe tânără la timp și nu a mai putut să o evite. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.

Tânăr de 24 de ani mort în urma unui grav accident din Sibiu

Un alt accident cumplit s-a petrecut în Sibiu, în urmă căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Mașina în care se afla el a intrat în spatele unui autobuz aflat în stație.

Citește și Primele imagini cu accidentul devastator din Cărpiniș, județul Timiș. Ambele mașini au fost aruncate în aer

Victima avea viteză mare și nici nu purta centura de siguranță. O pasageră din autobuz a sunat la 112, iar echipajele de salvare au venit la fața locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Am simţit bubuitura tare în acel moment. Când m-am dat jos şi m-am uitat la el, deja era în spatele nostru. Am tras de uşă să pot să-l dau jos. Era uşa blocată. Nici nu avea nici centura pusă”, a spus șoferul.

Citește și Accident teribil pe DN7. Un TIR care transporta mai multe autoturisme noi s-a răsturnat şi a luat foc

„S-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz stationat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto”, a spus Lucian Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.