Tânără de origine germană, torturată de un cuplu din Bosnia timp de 8 ani VIDEO

O tânără de origine germană a fost ţinută în sclavie timp de 8 ani de un cuplu într-un orăşel din nord-estul Bosniei. Autorităţile au intervenit imediat după ce un vecin le-a descris condiţiile în care tânăra trăia.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 06:00
Tânără de origine germană, torturată de un cuplu din Bosnia timp de 8 ani VIDEO

În vârstă de 19 ani, tânăra şi-a petrecut ultimii 8 ani de viaţă în condiţii de groază. Nu avea voie să vorbească nu nimeni, era bătută aproape în fiecare zi şi pusă să facă toată treaba din casă. Salvarea tinerei a venit din partea unui vecin care a fost martorul unor scene de tratamente inumane pe care aceasta le-a suferit.

„Nu mai puteam să văd aşa ceva. Am fost îngrijorat când am văzut cum moare de foame, cum este bătută. De ce au bătut-o, mai ales că ea făcea toate lucrurile pentru ei?”, a declarat Cazim Makalic, un vecin.

Locuitoriii oraşului au povestit că de multe ori au auzit-o pe aceasta cum ţipa şi plângea. Ei cred că tânara era supusă unor abuzuri sexuale. În plus, fata se hrănea doar cu dovleac şi porumb, mâncarea animalelor.

„Au maltratat-o pentru o perioadă lungă de timp. I-au interzis să intre în contact cu alte persoane, să meargă la şcoală. A fost ţinută acolo fără documente. Cei doi sunt cercetaţi pentru privare ilegală de libertate într-un mod foarte brutal”, a declarat Damir Arnautovici, purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Poliţia i-a arestat pe cei doi bosniaci. Acum, autorităţile încearcă să afle cum tânăra a ajuns pe mâna lor. În plus, poliţiştii cercetează şi implicarea mamei în acest caz.