Trupul tinerei decapitate în Franţa nu a ajuns încă în ţară, deşi Gigi Becali a dat bani pentru repatriere

Publicat: Miercuri, 08 Ianuarie 2014 12:41 // Actualizat: Miercuri, 08 Ianuarie 2014 20:24 // Sursa: romaniatv.net

Deşi a trecut mai bine de o lună de zile de la decesul tragic al Emanuelei Mereuţă, familia ei nu îşi găseşte încă liniştea. Şi asta din cauza faptului că trupul neînsufleţit al tinerei ucise într-o pădure de la marginea Parisului nu a ajuns încă acasă.

Mama fetei este distrusă şi şi-a pierdut speranţa că îşi va putea înmormânta fiica creştineşte, scrie viata-libera.ro. „Nu mai pot sta nici în picioare. Am ameţit şi am căzut din picioare. Nimeni nu îmi spune nimic. Eu cred că trupul fetei mele nu mai există, de tot trag atâta de timp", a spus, printre lacrimi, Anişoara Mereuţă.

Femeia nu înţelege de ce nu primeşte niciun răspuns de la autorităţi, cum nu înţelege nici de ce i s-a spus că trebuie să facă un test ADN. Ba mai mult, femeia crede că cineva şi-a bătut joc şi de familia Gigi Becali, cea care s-a oferit să plătească repatrierea Emanuelei.

„Domnul Becali a dat banii şi nimeni nu a făcut nimic. Probabil cineva a profitat de acei bani. Am vrut să îi fac fetei o pomenire de 40 de zile şi mi-a spus preotul că nu se poate face fără certificatul de deces. Eu nu am niciun act, nimic care să ateste că fata mea e moartă. Nu vreau decât să o aduc acasă şi să îi pot face toate pomenirile care se cuvin ", susţine ea.

Tatăl biologic al Emanuelei va pleca miercuri în Franţa pentru a face testul ADN. Acesta a fost contactat de familia Becali pentru a clarifica toate detaliile, costul călătoriei fiind suportat tot de către Gigi Becali. Cel mai probabil, după prelevarea probelor pentru testul ADN, trupul neînsufleţit al tinerei va putea fi adus acasă pentru o înmormântare creştinească.

Emanuela Maria Mereuţă a fost ucisă de un francez, iar trupul ei a fost descoperit pe 24 noiembrie, într-o pădure de lângă Paris. Ucigaşul fusese concediat şi a promis că se va răzbuna pe prima persoană care îi va ieşi în cale. Din nefericire, aceasta a fost chiar Emanuela, care a fost decapitată. Ea a lăsat în urmă trei copii, dintre care doi sunt în grija bunicii materne.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 ian 13:01
... Deşi a trecut mai bine de o lună de zile de la decesul tragic al Emanuelei...
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H