O fată de 17 ani şi un bărbat, găsiţi morţi în casă, în Mureş. Copilul de 1 an al fetei statea lângă cadavrul mamei sale

Scenă înfiorătoare într-o comună din judeţul Mureş. Doi tineri au fost găsiţi morţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o locuinţă din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tânăra are urme de violenţă în zona gâtului, iar bărbatul s-ar fi spânzurat. Surse judiciare au declarat că femeia a fost găsită gâtul tăiat, în timp ce fiul ei în vârstă de un an era lângă ea.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 09:58
O fată de 17 ani şi un bărbat, găsiţi morţi în casă, în Mureş. Copilul de 1 an al fetei statea lângă cadavrul mamei sale

Ofițerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Târnăveni a fost anunțat luni, 9 aprilie, la ora 23.10, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului.

„Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare. Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit unor surse judiciare citate de AGERPRES, femeia ucisă a mers în vizită, împreună cu copilul ei în vârstă de un an, la locuinţa bărbatului şi pentru că nu s-a mai întors, o vecină a decis să o caute.

Acelaşi surse susţin că femeia a fost găsită cu o plagă tăiată la gât, în timp ce copilul era lângă ea.