Tânăra din Botoşani, care a fost operată de şase ori în trei luni, a început o nouă viaţă VIDEO

"O minune divină", aşa descrie tânăra operată de şase ori faptul că este acum în viaţă. Tânăra din Botoşani a fost externată după trei luni de chin, petrecute în spital, timp în care a fost de mai multe ori aproape de moarte. Monica va avea însă nevoie de o lungă perioadă de recuperare, pentru că nu-şi mai poate folosi un picior după lunga spitalizare. Tânăra este hotărâtă să-l facă să plătească pe medicul care a operat-o şi a adus-o în această stare.

13 iun. 2014, 14:21
Tânăra din Botoşani, care a fost operată de şase ori în trei luni, a început o nouă viaţă VIDEO

În urmă cu trei luni, Monica se interna pentru extirparea unei sarcini extrauterine, potrivit România TV. Medicul său i-a promis că nu va sta mai mult de trei zile în spital. A urmat însă un adevărat calvar: operaţii peste operaţii, hemoragii puternice, ţesuturi necrozate, comă, momente în care nici medicii nu-i mai dădeau speranţe, iar mama sa îi cerea ajutorul lui Dumnezeu. Iar minunea s-a înfăptuit. Monica a trecut cu bine de cea mai mare cumpănă a vieţii sale, iar după trei luni a fost luată, în sfârşit, de pe patul de spital.

Nimeni nu-mi mai dădea şanse. Am reuşit să trăiesc printr-o minune divină„, a declarat Monica.

CITEŞTE ŞI: O femeie din Galaţi face acuzaţii grave la adresa unui ginecolog: M-a MUTILAT

După şase operaţii şi trei luni în care a stat imobilizată, Monica are nevoie de o lungă perioadă de recuperare, pentru că nu-şi mai poate folosi un picior. A primit o proteză cadou de la medici şi de la un preot. Va avea mult însă de lucru până va putea avea din nou o viaţă normală.

Noaptea nu dorm. Nu pot să dorm pe burtă, pe spate. Când vreau să mă întorc, trebuie să o trezesc pe mama. Nu pot să tuşesc, să strănut, nu pot să râd cum făceam înainte„, a mai spus Monica.

Tratamentele pe care trebuie să le urmeze Monica sunt costisitoare, iar familia ei a a ajuns la fundul sacului. Între timp, ancheta este în desfăşurare, iar medicul care a operat-o nu a fost încă tras la răspundere.

VEZI ŞI: Medic ginecolog acuzat de MALPRAXIS pentru secţionarea vezicii urinare a unei femei