Tânără din Galați, desfigurată după ce și-a mărit buzele la o manichiuristă: „Patru luni de dureri”

O tânără din Galați a fost desfigurată după ce a ales să-și mărească buzele la o manichiuristă, în loc să o facă la medicul estetician.
Alina Costache
27 ian. 2024, 08:25
Tânără din Galați, desfigurată după ce și-a mărit buzele la o manichiuristă: „Patru luni de dureri”
Tânără din Galați, mutilată de manichiuristă

În locul unor buze mari și frumoase, o tânără din Galați s-a ales cu dureri de nedescris și cu un aspect inestetic, fiind supusă ulterior unei intervenții chirurgicale pentru refacerea buzelor. Medicii lansează un avertisment în acest sens.

Tânăra își dorea să aibă buze mari cu bani puțini, fiind convinsă de manichiuristă să se lase pe mâna ei în acest scop. Au urmat apoi probleme serioase pentru ea și o operație de trei ore pentru refacerea buzelor și îndepărtarea a zeci de biluțe care s-au format în buzele ei, ca urmare a injectării unor substanțe de către o persoană necalificată în acest sens.

Citește și: Bărbat mort în spital, după ce i s-a administrat insulină, deși el nu avea diabet: „Ne zicea «De aici o să ies cu mâinile pe piept»”

Fata din Galați ar fi fost supusă unei proceduri cu Hialupen, costul produsului fiind în valoare de 47 de lei.

„Povestea de astăzi. O tânără din Galați se duce la o manichiuristă să-i măreasca buzele cu HIALUPEN, costul produsului fiind de 47 de lei. Dupa aceea, ii propune sa ii injecteze din acidul de hialupen in buze!!!
Rezultatul:
– 4 luni de dureri si aspect inestetic !
– zeci de bilute extrem de dure lipite de mucoasa si unele injectate subcutanat.
– 3 topiri fara niciun rezultat dintre care 2 topiri in clinica noastra.
– interventie chirurgicala de peste 3 ore pentru exereza acestor bilute fara sa taiam si sa stricam fibrele din muschiul buzei ( orbicularul buzelor )
– 3 bilute erau exact langa artera principala a buzei si daca o nimerea putea sa duca la o necroza a buzei”, a postat pe TikTok medicul care a operat-o pe fată.

Medicul Mourtada Sleiman a lansat și un avertisment pentru tinerele care își doresc buze mai mari și acceptă doverse intervenții făcute de persoane necalificate.

„Sfatul nostru: să vă injectați numai la medici acreditați și cu experiență și să nu acceptați orice produs să fie injectat în buze”, este sfatul postat de medicul respectiv pe TikTok.

Citește și: Durere fără margini în familia unui cunoscut preot din Arad! Ginerele său a căzut în gol la scurt timp după ce și-a botezat fiul

Ce este Hyaluron Pen, procedura acceptată de tânăra din Galați

Pe rețelele sociale, sunt o mulțime de clipuri cu femei care se dau pe buze, pomeți sau bărbie cu acest dispozitiv și lasă tehnologia cu presiune a stiloului să le injecteze ce vor sub suprafața feței.

Hyaluron pen nu este doar un instrument de frumusețe, având în vedere că intră în definiția Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) ca dispozitiv medical, fiindcă este construit să injecteze substanțe sub suprafața pielii cu „tehnologie sub presiune”.

Deși tehnologia asta a fost aprobată de FDA pentru utilizare în anumite tratamente, experții spun că oamenii care folosesc hyaluron pen ca să-și augmenteze și umple buzele și fețele își pun sănătatea în pericol, scrie vice.com. În cazul tinerei din Galați, rezultatul a fost dezastruos.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!