Durere fără margini în familia unui cunoscut preot din Arad! Ginerele său a căzut în gol la scurt timp după ce și-a botezat fiul

Durere fără margini în familia preotului din orașul Curtici, județul Arad. Ginerele duhovnicului se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de pe o schelă în biserică. De două zile, medicii îl operează pe tânărul de 28 de ani în repetate rânduri pentru a-i salva viața, iar preoții din localitățile vecine se roagă neîncetat pentru el.

26 ian. 2024, 12:32

Durere fără margini în familia unui cunoscut preot din Arad! În urmă cu două zile, Bogdan Ardelean, ginerele preotului din Curtici, a căzut de pe schelele ridicate în biserică, de la 10 metri înălțime.

Citește și Un preot din Cluj a uitat de cele sfinte și a făcut un scandal monstru la o înmormântare! Duhovnicul circar trebuie să achite daune morale de 5.000 de lei

Durere fără margini în familia unui cunoscut preot din Arad!

Marți seară, după ce a ieșit de la muncă, tânărul s-a grăbit să le dea socilor săi o mână de ajutor la împodobirea cu flori a lăcaşului de cult, însă nu a observat gaura din podeaua schelei şi s-a prăbuşit în gol.

Imediat, preotul a sunat la 112, iar ginerele său a fost transportat în comă la spital cu multiple lovituri la cap și coloană.

De atunci, tânărul de 28 de ani se află în stare gravă la spitalul din Timișoara, unde a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale.

Întâmplarea i-a şocat pe enoriaşii din Curtici cărora nu le vine să creadă că tânărul care îşi botezase copilul cu doar trei săptămâni în urmă se zbate acum între viață și moarte.

În timp ce medicii se luptă să îi salveze viața lui Bogdan, preoții din localitățile vecine fac numeroase slujbe și îi îndeamnă pe credincioși să se roage pentru vindecarea lui.

Inclusiv Bogdan Ban, primarul oraşului Curtici, i-a îndemnat pe cetățeni să se roage pentru ginerele preotului.

„E o adevărată tragedie pentru oraşul Curtici şi comunitatea creştină din Curtici. Bogdan este un băiat deosebit, un băiat extraordinar atât din punct de vedere social, cât şi spiritual. Mă şi mir că a putut să i se întâmple aşa ceva unui om care a crescut în biserică. Suntem alături de familie şi îi susţinem moral şi… cum putem. Doamne, ajută să se facă bine!” – a spus Bogdan Ban, primarul oraşului Curtici.

În urma acestui incident, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și Rugăciunea pe care trebuie să o spui atunci când aprinzi o lumânare. Ce spun preoții despre acest gest extrem de profund