ELEVĂ DISPĂRUTĂ. O adolescentă de 16 ani a plecat să se întâlnească cu un tânăr şi nu a mai ajuns acasă

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie au fost sesizaţi de către M. Daniela de 34 ani, din comuna Ungheni, cu privire la faptul că luni, în jurul orelor 13:50, fiica sa Munteanu Ana-Maria, de 16 ani, a plecat de la liceul din municipiul Iaşi, unde învaţă şi nu a mai ajuns acasă.

19 mart. 2014, 11:06

Semnalmentele tinerei sunt: înălţime 1,57 m, greutate 55 kg, faţa ovală, ten alb, păr blond, lung, ochi albaştri, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Minora dispărută din Giurgiu, descoperită în locuinţa iubitului

La data plecării de la domiciliu, Munteanu Ana-Maria era îmbrăcată cu o geacă de culoare mov, pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, era încălţată cu tenişi de culoare roz şi avea o geantă din piele de culoare maro.

Din primele verificări rezultă faptul că minora a plecat de la şcoală în jurul orelor 13:50, împreună cu o colegă pentru a se deplasa la Gara Nicolina, de unde urma să ia trenul spre Ungheni, însă a afirmat ulterior că merge să se întâlnească cu un tânăr.

Citeşte şi De ce fug copiii de acasă. Primele semne care trebuie să îţi dea de gândit

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minoră,  sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.