Tânără găsită moartă într-o cameră de hotel pe litoral

O femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită fără viață în camera unui hotel din Constanța. Camerista a fost cea care a dat alerta.

19 iul. 2023, 08:28
Tânără găsită moartă într-o cameră de hotel pe litoral
Sursa foto: Antena 3

Tragedie pe litoral. O tânără de 33 de ani din Constanța a fost găsită spânzurată în camera unui hotel. O cameristă care venise să facă curățenie a găsit-o. Tânăra se cazase cu o seară înainte.

”La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Citește și: Caz șocant în Pitești! O educatoare a strâns de gât o fetiță și a lovit un băiețel până i-a curs sânge din nas. Ce condamnare a primit femeia

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani. Personalul medical a declarat decesul acesteia”, a transmis IPJ Constanța.

Citește și: Trupurile neînsuflețite ale celor doi copii de 12, respectiv 13 ani, care s-au înecat în Olt, au fost găsite de scafandri

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Din primele informații, tânăra nu a lăsat niciun bilet în care să explice motivul acestui gest șocant.