Tânără INCENDIATĂ de un criminal eliberat din închisoare. Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de omor

Cruzime teribilă într-o localitate din Mehedinți! Un bărbat condamnat pentru cinci crime şi eliberat din închisoare, în urmă cu un an, a turnat benzină peste o tânără și i-a dat foc. Fata îl reclamase pentru agresiune şi viol, iar agresorul s-a răzbunat. Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată în stare gravă la spital. Adolescenta este în stare foarte gravă, intubată, iar medicii de la Drobeta Turnu Severin au cerut transferarea ei la Craiova. Agresorul a fost prins de polițiști.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 05:21
Tânără INCENDIATĂ de un criminal eliberat din închisoare. Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de omor

Scenele de groază s-au petrecut în comuna Dârvari, din Mehedinți. Totul ar fi plecat de la o plângere pe care fata a depus-o la poliție împotriva bărbatului pentru agresiune şi viol. Cei doi ar fi avut o relație. Supărat, bărbatul a mers acasă la adolescenta de 17 ani, care locuia cu bunica și fratele său, a turnat peste ea o sticlă de benzină și i-a dat foc. Apoi a dispărut. Fratele fetei a stins flăcările și a sunat la 112. Adolescenta a fost dusă de urgență la Spitalul Județen din Drobeta-Turnu-Severin şi ulterior transferată la un spital din Craiova.

„Am transportat o tânără de 17 ani cu arsuri de gradul II şi III pe 90% din suprafaţa corpului, instabilă hemodinamic şi respirator. Cineva i-a dat foc cu benzină”, a declarat Doina Leuștean – medic Ambulanța Mehedinți.

Agresorul a fugit iniţial, dar a fost prins de poliţişti. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. În trecut, el a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru omor, dar, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat.


loading...