Tânără înjunghiată de iubit pentru că nu a vrut să fugă de acasă cu el

Un tânăr de 20 de ani din comuna suceveană Păltinoasa este căutat de poliţişti pentru a fi cercetat pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat iubita, în vârstă de 15 ani, supărat că aceasta nu a vrut să fugă cu el de la locuinţa părinţilor, relatează Mediafax.

27 mai 2013, 14:23
Tânără înjunghiată de iubit pentru că nu a vrut să fugă de acasă cu el

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu a reclamat prin 112 că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a fost tăiată cu cuţitul de către un tânăr de 20 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că duminică seară tânărul din comuna Păltinoasa a venit la locuinţa fetei din Ciprian Porumbescu, pentru a cere încuviinţarea părinţilor ca aceasta să-i devină logodnică. Tânărul a rămas peste noapte la locuinţa fetei, iar luni dimineaţă, după ce tatăl acesteia a refuzat să îi dea acceptul, i-a cerut iubitei să fugă cu el de acasă. Aceasta a refuzat, iar tânărul a înjunghiat-o pe fată cu un cuţit în torace, după care a fugit.

Fata a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au stabilit că are o „plagă înjunghiată hemitorace stâng” şi că i-a fost pusă în pericol viaţa.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare pe numele tânărului, pentru tentativă de omor.