Tânără, mamă a doi copii, torturată de concubin. "A fost tunsă cu cuţitul în coteţul porcilor", spune tatăl ei

Publicat: Duminică, 11 Martie 2018 15:09 // Actualizat: Luni, 12 Martie 2018 12:27 // Sursa: romaniatv.net

Nadia, o tânără în vârstă de 20 de ani din Sânpaul, Cluj, mamă a doi copii, a fost torturată de bărbatul care ar fi trebuit să o iubească şi să o protejeze. Intâmplarea a fost povestită chiar de tatăl fetei. Acesta îl acuză pe iubitul fiicei sale că l-a bătut şi pe el, când a încercat să-şi salveze fata.

“Suntem ţigani cinstiţi şi muncitori din tată-n fiu.  De când ne ştim ne ocupăm de confecţionarea coşurilor, a măturoaielor, dar şi, în sezon, cu recoltarea ciupercilor.… Dar problema pe care o avem se pare că ne depăşeşte – şi nu ne mai descurcăm nicicum. Avem o fată, Nadia – ajunsă la vârsta de 20 de ani – care pe când avea 14 a fost răpită, după ce a fost prostită de un băiat din sat, Daniel. A rămas acolo, la el, în ciuda împotrivirii noastre – respectivul fiind un om rău şi violent, fără serviciu, pasionat doar de alcool şi păcănele. Anii au trecut, astfel că între timp cei doi au împreună doi copii, un băiat şi o fată. N-am intervenit în forţă niciodată pentru că toată viaţa am ocolit scandalurile, hoţiile pentru că eu am crescut cu o educaţie bună, în ciuda faptului că n-am avut tată, care a decedat când eram mic", a povestit tatăl tinerei agresate pentru gazetadecluj.ro.

"În 28 februarie a scăpat acasă, povestindu-ne că a fost bătută de către concubin, chiar în coteţul de porci, unde acesta a şi tuns-o cu un cuţit, drept pedeapsă pentru o faptă închipuită. Pe deasupra, când i-a venit criza i-a tăiat, pentru a treia oară, buletinul şi actele copiilor – pe care eu le-am refăcut deja de două ori”, a mai spus bărbatul.

Purtătorul de cuvânt al I.P.J.Cluj a confirmat că a fost depusă o plângere plângere pentru lovire. Poliţia a precizat că a investigat cazul şi că tânăra ar fi dat o declaraţie în scris, pe proprie răspundere, că rămâne acolo.

"De luni, când am fost la poliţie să fac plângerea, fetiţa mea e bătută încontinuu, zi şi noapte, de către Daniel, chiar în faţa copiilor. Mi-au spus vecinii lor să fac ceva fiindcă se aud non-stop urlete, cum o bate. Mi-e teamă că individul ăsta o omoară", a declarat tatăl fetei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
tanara aruncata in cocina porcilor tanara torturata de concubin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H