Tânără mămică din Buzău a murit sub ochii soţului. Acesta se uita din străinătate pe camerele de supraveghere

Tragedie în judetul Buzău. O tânără mamă a murit la doar o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Femeia de 26 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon alături de fetita ei, care a fost salvată în ultima clipă. Nenorocirea a fost descoperită pe camerele video de sotul tinerei, care este plecat la muncă în Franta.

RomaniaTV.net
17 nov. 2019, 04:58
Tânără mămică din Buzău a murit sub ochii soţului. Acesta se uita din străinătate pe camerele de supraveghere

O femeie de 26 de ani a murit, iar copilul său în vârstă de 7 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, în locuinţa lor din localitatea buzoiană Călţuna.

Potrivit reprezentantului UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, copilul în vârstă de 7 ani a fost adus cu stare gnerală gravă, fiind găsit inconştient acasă, în aceeaşi cameră în care se afla şi mama sa, decedată, cauza fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon de la o sobă.

Copilul se află la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, starea sa ameliorându-se. În prezent, el este supus investigaţiilor de către echipa medicală de gardă.

„Avea o sobă cu șubăr. Ca să se prevină intrarea de aer rece dinspre horn și răcirea camerei se închide șubărul. Numai că Laura, din neatenție, a închis șubărul când încă mai era jar în sobă. Jarul a consumat în timp oxigenul din cameră etanță și a eliberat monoxidul de carbon. Toată chestia e perfidă, nici nu-ți dai seama, mai ales dacă dormi. Șubărul ăsta e foarte periculos, a mai murit unul la noi la Smeeni cu vreo opt ani înainte”, a declarat un vecin.


Conform lui Zoican, mama copilului avea 26 de ani, era singură cu copilul, iar tatăl lucra în strănătate.

De altfel, cel care a alertat vecinii a fost chiar tatăl copilului, îngrijorat că familia sa nu îi răspundea la telefon. Acesta nu a văzut mişcare pe camerele de supraveghere 

Familia este din localitatea Călţuna, comuna Smeeni.