Tânără răpită dintr-o staţie de autobuz şi după într-o casă din Prahova, salvată de poliţişti 

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost salvată de poliţişti, după ce a fost răpită de fostul iubit dintr-o staţie de autobuz şi dusă într-o casă din Urlaţi, judeţul Prahova. Politiștii au intrat când fata era amenințată cu un cuțit și au salvat-o înainte să fie rănită.

14 oct. 2021, 12:45
Tânără răpită dintr-o staţie de autobuz şi după într-o casă din Prahova, salvată de poliţişti 
Tânără răpită dintr-o staţie de autobuz şi după într-o casă din Prahova, salvată de poliţişti 

Tânără răpită dintr-o staţie de autobuz, salvată de poliţişti. Fata în vârstă de 29 de ani se îndrepta spre locul de muncă, în momentul în care fostul iubit a răpit-o chiar din staţia de autobuz.

Tânără răpită dintr-o staţie de autobuz, salvată de poliţişti

Femeia vorbea la telefon cu mama ei în momentul în care fostul ei iubit a luat-o pe sus şi a dus-o într-o casă din Urlaţi. Îngrijorată de faptul că fiica ei nu i-a mai răspuns la telefon, mama tinerei a alertat autorităţile.

Politiștii au intrat când fata era amenințată cu un cuțit. Din fericire, femeia a fost salvată înainte să fie rănită de fostul iubit.

Citeşte şi Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită. Unde se afla femeia

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon.

În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului.

Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință, unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor- înțepător.

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări, s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cerecetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Citeşte şi O femeie din Caracal a fost răpită în plină stradă de către fostul partener. Acesta a fost reţinut

 


loading...