Tânără româncă scoasă la vânzare pe Facebook pentru 400 de euro: Se dusese să cumpere murături când a dispărut brusc!

Proxeneţii din România nu îşi mai ţin afacerile ascunse. Cea mai recentă întâmplare arată că un traficant de carne vie din Satu Mare şi-a scos una dintre victime la vânzare pe Facebook. Victima de doar 23 de ani era la un preţ de doar 400 de euro.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 14:02
Tânără româncă scoasă la vânzare pe Facebook pentru 400 de euro: Se dusese să cumpere murături când a dispărut brusc!

Fata a reuşit să scape după ce unul dintre presupuşii clienţi a alertat autorităţile. Anchetatorii au realizat un flagrant şi l-au prins pe individ.

Victima face parte dintr-o familie care are posibilităţi reduse. Tânăra a fost dată dispărută de acasă încă din martie 2020. Familia a intrat în panică atunci când copilul lor nu a mai apărut la domiciliu, însă nimeni nu se gândea că face parte din reţeaua unui proxenet.

În momentul când tânăra a dispărut, aceasta şi-a anunţat familia că se ducă până la market, dar nu s-a mai întors.

„În ziua respectivă a ieşit de vreo două ori. A doua oară a ieşit la magazin să cumpere murături, şi nu a mai venit toată ziua. Prima dată am crezut că s-a oprit poate la vreo prietenă, dar nu a apărut nici seara şi apoi nu am mai găsit-o”, povesteşte cu amărăciune mama fetei. Fratele său susţine că au încercat să o găsească publicând poze cu ea pe internet, însă nimeni nu i-a contactat să le dea vreo informaţie.”, se arată în una dintre mărturii.