Tânăra ucisă în Bucureşti de iubitul libian va fi înmormântată în Glăvăneşti, judeţul Bacău

Tânara de doar 24 de ani ucisă zilele trecute în Bucureşti de iubitul ei, un cetăţean libian în vârstă de 23 de ani, va fi înmormântată la Glăvănești, judeţul Bacău,localitatea ei natală, potrivit presei locale.

RomaniaTV.net
01 mart. 2018, 15:03
Tânăra ucisă în Bucureşti de iubitul libian va fi înmormântată în Glăvăneşti, judeţul Bacău

Raluca Maria Pătulea era absolventă a Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău și a Facultății de Drept Internațional din București şi avea un drum promițător în viață.

Tânăra provenea dintr-o familie modestă, părinții tinerii plecând în Italia în căutarea unui trai mai bun, scrie desteptarea.ro. Raluca și-a văzut de treabă și nu a făcut rabat de la nimic pentru a-și atinge țelurile. Şi-a terminat studiile cu succes. Cunoştea patru limbi și era doar la un pas de a-și împlini unul dintre vise, acela de a îmbrăca roba justiției. Drumul în viață al Ralucăi a fost curmat brusc sâmbătă seară, în ziua de Dragobete, când iubitul ei, Ahmed Othman, un tânăr de 23 de ani, drogat fiind, a ucis-o, tăindu-i gâtul cu un cuțit.

„Fata a murit extrem de rapid din cauza sângerării abundente cauzată de tăietura adâncă. Practic, ucigașul i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta provocând leziuni incompatibile cu viața”, au explicat surse medicale de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Marți, trupul neînsuflețit al Ralucăi a fost dus la Glăvănești, unde familia se pregătește de înmormântare.