Tânăra ucisă şi incediată la Ghimpaţi ar fi fost luată cu maşina din aeroport sau gară. Se caută o fată cu troler MOV

Tânăra ucisă, băgată într-o valiză și incediată pe un câmp din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, ar fi fost luată cu mașina dintr-o gară sau dintr-un aeroport, conform anchetatorilor. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 09:00
Tânăra ucisă şi incediată la Ghimpaţi ar fi fost luată cu maşina din aeroport sau gară. Se caută o fată cu troler MOV

Anchetatorii au audiat toți șoferii filmați de camerele de supraveghere din zona în care tânăra a fost incendiată, pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați. Aceștia susțin că au descoperit o nouă pistă.

Citește și: Audieri pe bandă rulantă în cazul fetei incendiate pe un câmp din Ghimpaţi. Toţi şoferii din noaptea crimei, chemaţi la declaraţii

Polițiștii și anchetatorii au ridicat, astăzi, imaginile de pe camerele de supraveghere din Gara de Nord din București, dar și din aeroporturi. 

Anchetatorii caută o tânără cu semnalmentele victimei care ar fi putut să dețină o valiză de culoare mov, la fel precum cea în care tânăra a fost băgată și apoi incendiată pe marginea drumului, lângă Ghimpați, în județul Giurgiu. Aceștia consideră că fata ar fi putut fi luată la ocazie sau luată cu mașina din gară ori dintr-un aeroport.

Ce arată portretul robot al femeii arse în Giurgiu

Tânără ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Filmul crimei de la Ghimpați

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Un șofer de TIR care circula pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a sunat la 112 și a anunțat un incendiu, despre care a crezut inițial că este de vegetație. După ce a coborât din mașină, bărbatul a realizat că, de fapt, ardea o valiză din care ieșea un picior de om. Alte mașini au oprit lângă TIR, iar șoferii au stins flăcările cu extinctoarele.