Tânără ucraineană torturată şi incendiată de fiii unor oficiali locali a decedat în spital VIDEO

Tânăra ucraineană în vârstă de 18 ani, Oksana Makar, torturată de trei bărbaţi, dintre care doi sunt fiii unor politicieni, a decedat în spital. Oksana Makar a fost atacată în oraşul Mikolaiiv din sudul Ucrainei la 8 martie, de trei bărbaţi care au violat-o şi au încercat să o stranguleze după care i-au dat foc.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 13:45
Tânără ucraineană torturată şi incendiată de fiii unor oficiali locali a decedat în spital VIDEO

Cei trei bărbaţi au fost arestaţi, dar doi dintre ei – fiii unor oficiali guvernamentali ucraineni – au fost eliberaţi fără a fi acuzaţi. Ulterior ei au arestaţi din nou, după ce cazul a generat nemulţumire la nivel naţional.

Doi dintre ei au fost acuzaţi de viol în grup, iar unul de viol şi tentativă de crimă, relatează BBC News Online.

Tânăra Oksana Makar şi-a pierdut conştiinţa după ce agresorii ei au abandonat-o pe un şantier şi i-au dat foc. Ea a fost găsită în cele din urmă, în dimineaţa următoare, de un străin şi a fost dusă la spitalul din Mikolaiiv, prezentând arsuri pe suprafaţa a 55 la sută din corp.

Ea a fost transferată la o secţie specială din oraşul Doneţk din cauza gravităţii arsurilor şi a problemelor de la plămâni. Medicii au declarat că inima ei a încetat să mai bată din cauza sângerării din plămâni şi a murit după încercări repetate de resuscitare.