Tânărul care a ameninţat cu moartea un judecător a primit CINCI ANI de ÎNCHISOARE

Publicat: Joi, 23 Mai 2013 18:54 // Actualizat: Joi, 23 Mai 2013 18:54 // Sursa: RTV.net

Tânărul care a ameninţat cu moartea un judecător din Constanţa a primit 5 ani şi două luni de închisoare.

Foto: Captură video

Tânărul din Constanţa care a ameninţat cu moartea un judecător a primit peste cinci ani de închisoare, potrivit România TV.

Incidentul a avut loc în urmă cu două luni, atunci individul s-a enervat pe magistratul care îi atrăsese atenţia să nu îşi mai facă nevoile pe stradă. Judecătorul se întorcea cu maşina de la un restaurant, împreună cu familia lui. Suspectul i-a urmărit, a încercat să-i lovească şi a trecut la injurii şi ameninţări. Nici măcar agenţii de pază din zonă nu au reuşit să-l calmeze pe individ. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi din Portul Constanţa.

Citeşte şi Judecător din Constanţa, AMENINŢAT CU MOARTEA de fiul unui fost poliţist VIDEO

Bărbatul agresiv a fost acuzat de ameninţare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce mai are la activ o condamnare pentru falsificare de carduri. Agresorul este fiul unui fost poliţist.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mai 17:32
.../> Tânărul care a ameninţat cu moartea un judecător din Constanţa a primit 5 ani şi două luni de închisoare. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
23 mai 19:18
...are la activ o condamnare pentru falsificare de carduri. Agresorul este fiul unui fost poliţist. Source Article from http://www.rtv.net/tanarul-care-a-amenintat-cu-moartea-un-judecator-a-primit-cinci-ani-de-inchisoare_81078.html ...
1
EUR
4.7787
RON
11 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H