Elevul înjunghiat în Ferentari a fost ucis chiar de către prietenul lui. Agresorul a fost arestat

Tânărul de 17 ani care a înjunghiat un elev în cartierul Ferentari din Capitală a fost arestat de poliţişti. Iniţial, agresorul le-a povestit oamenilor legii că el şi prietenul lui fuseseră atacaţi de un individ. S-a făcut şi un portret robot şi politiştii l-au căutat câteva zile pe autorul crimei, iar în cele din urmă adevăratul agresor şi-a recunoscut fapta.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 05:25
Elevul înjunghiat în Ferentari a fost ucis chiar de către prietenul lui. Agresorul a fost arestat

În urmă cu şase zile, un elev a fost înjunghiat în cartierul Ferentari, iar poliţiştii au căutat iniţial un agresor descris chiar de un prieten al victimei, care fusese de asemenea rănit în altercaţie.

Cei doi elevi s-au jucat cu un cuţit, iar de la glumă la tragedie a fost nevoie doar de o secundă de neatenţie. Băiatul de 16 ani a căzut fără viaţă la pământ, înjunghiat de prietenul său cu un an mai mare. Nu a fugit de la locul tragediei, dar nici nu a recunoscut fapta. Medicilor şi poliţiştilor le-a spus că un străin îi atacase. Ulterior, ancheta a scos la iveală faptul că băiatul care era tratat iniţial ca martor era cel care i-a dat băiatului de 16 ani lovitura mortală.

Agresorul a minţit însă pe toată lumea că el şi prietenul lui au fost atacaţi de un alt individ, pe care l-a descris ca având ten închis, statură medie şi constituţie astenică. În urma interogatoriului el s-a văzut însă nevoit să-şi recunoacă fapta, iar autorităţile au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.