Tânărul care l-a acuzat pe Arhiepiscopul Tomisului de pedofilie a fost bătut în plină stradă VIDEO

Tânărul care l-a acuzat în repetate rânduri pe Arhiepiscopul Tomisului de pedofilie susţine că a fost bătut, miercuri seară, de mai mulţi de indivizi. El a ajuns la secţia de urgenţă Spitalului Judeţean Constanţa cu răni în zona capului.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 06:36
Tânărul care l-a acuzat pe Arhiepiscopul Tomisului de pedofilie a fost bătut în plină stradă VIDEO

Bărbatul spune că a început să se simtă urmărit după ce a făcut dezvăluirile în presă. Povesteşte că miercuri seară a fost urmărit de mai mulţi indivizi şi a fost luat la bătaie în faţa mall-ului din centrul oraşului.

„Doi indivizi puţin înalţi şi patru mai scunzi au început să dea cu pumnii şi picioarele. Aia mai micuţii spuneau: ia, zi mă, de ce l-ai turnat pe IPS la CC? Cine eşti tu mă? Dumnezeu?”, spune tânărul agresat.

Bărbatul nu exclude varianta ca atacatorii să fie platiţi. Mai mult, bărbatul susţine că în urmă cu câteva luni a fost martorul unei tâlhării, iar doi dintre agresori ar fi fost implicaţi şi în acel jaf. „Am văzut tâlharii, i-am tinut minte, i-am găsit cu poliţia prin foto. Am văzut feţele şi am recunoscut doi intre infractori”, a precizat tânărul.

La începutul acestei săptămâni, tânărul a făcut publice mai multe înregistrări telefonice în care era ameninţat de diferite persoane să îşi retragă plângerea făcută la adresa arhiepiscopului. Scandalul a pornit din momentul în care tânărul l-a acuzat pe ÎnaltPreaSfinţitul Teodosie că l-ar fi obligat să întreţină relaţii sexuale pe când era minor. Arhiepiscopul Tomisului a respins acuzaţiile.