Tânărul care şi-a făcut nevoile în lacul din parcul central din Cluj ar putea face ÎNCHISOARE. Gestul revoltător a fost filmat VIDEO

Un tânăr care şi-a făcut nevoile în lacul Chios din parcul central din Cluj-Napoca este anchetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pentru că a urinat în văzul tuturor, el riscă de la trei luni la doi ani de închisoare sau amendă penală.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 16:30

Tânărul de 20 de ani a fost filmat în timp ce urinează în lacul Chios din parcul central al municipiului Cluj-Napoca. Individul a băut alături de un prieten la o terasă şi apoi a confundat lacul cu o toaletă publică. 

Vă avertizăm! Imaginile indecente vă pot afecta emoţional!

Imaginile cu bărbatul care urinează în lac au fost publicate pe Facebook şi au fost văzute inclusiv de poliţişti care au demarat o anchetă.

„Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public referitoare la incidentul care a avut loc în Parcul Central Cluj-Napoca, comunică următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu funcţionarii publici din cadrul Poliţiei Locale Cluj, l-au identificat pe tânărul în cauză, stabilindu-se faptul că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Aşchileu, judeţul Cluj. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, fiind desfăşurate cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj, conform Adevărul.

Potrivit Codului Penal, tânărul acuzat de ultraj contra bunelor moravuri ar putea face şi închisoare.

„Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Cine este tânărul care a urinat în lacul Chios din Cluj

Tânărul care a urinat în lacul Chios se numeşte Vlad Soare, scrie Ştiridecluj.ro.

„Dosarul a fost deschis în cursul zilei de marți, urmând ca miercuri să se meargă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca pentru a se scoate număr unic. Apoi vom audia martorii și vom ridica imaginile înregistrate de camerele video”, a precizat un polițist care se ocupă de acest caz.

Vlad Soare este din Așchileu și are o afacere. Soare a băut prea mult alături de asociatul său la o terasă şi apoi a urinat în Lacul Chios. 

Orban, despre deschiderea restaurantelor în spaţii închise. „Este prematură şi poate duce la o creştere a numărului de infecţii”