Tânărul care şi-a ucis fosta iubită cu 20 de LOVITURI DE CUŢIT, arestat. Mama fetei, MĂRTURII CUTREMURĂTOARE

Tânărul din Dâmboviţa care şi-a ucis fosta iubită de numai 16 ani a fost arestat preventiv. Părinţii fetei nu-şi revin din şoc şi spun că băiatul i-a ameninţat chiar şi pe ei că le va da foc. Se pare că avea un plan diabolic: a vrut să-şi omoare iubita, apoi să se sinucidă. Adolescenta a fost înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit şi şi-a dat ultima suflare în braţele mamei, spunând "te iubesc mami".

13 oct. 2014, 08:05

„Dacă ţi s-a dat un vis, ţi s-au dat şi şanse să-l împlineşti”, sunt ultimele gânduri ale Cristinei, postate pe o reţea de socializare. Nu a mai apucat să transforme gândul în realitate, pentru că viaţa ei s-a sfârşit brusc, la 16 ani. Orbit de gelozie pentru că fata şi-a găsit un nou prieten, fostul iubit, în vârstă de 23 de ani, a atacat-o cu cuţitul.

„A intrat pe poartă şi m-a strigat, mami mami mă omoară, m-am trezit în strigătele ei am alergat pe scări. El a înfipt mâna in ea şi se lupta cu ea pe aici”,  a declarat Ioana Nichita, mama fetei.

Citeşte şi: Mama fetei ucise de iubit, în STARE de ŞOC: Era tăiată la gât. I-am săltat capul, îmi murea în braţe…

Sfârşită de durere, mama povesteşte cum Cristina şi-a dat ultima suflare în braţele ei. S-a luptat cu criminalul, pentru a-şi salva fata, dar nu a reuşit. Am ieşit după ei ca să o despart de el. Nu am putut să îi prind. El a apucat-o de coadă şi a târât-o. Nu am văzut când a înjunghiat-o în spate. Moartea i-a survenit din cauză că i-a atins plămânii şi ficatul. El a tras-o după el până a băgat-o în şanţ şi acolo nu puteam să îl iau de pe ea. Auzind gălăgie, s-a trezit şi a venit şi soţul. A înfipt mâna şi l-a smuls. Cristina mi-a zis: „M-a omorât”. Era tăiată la gât. I-am săltat capul pe mâna mea şi i-am ţinut mâna la gât să nu curgă sânge, eram neputincioasă, nu puteam să o ajut. S-a uitat în ochii mei şi a zis: „Mami, să ştii că te iubesc mult”. Şi apoi din ce în ce se înmuia şi mă uitam la ea că nu am cum să îmi ajut copilul, să o aduc la viaţă, îmi murea… Să vezi copilul tău că îţi moare în mâini, nu e nimic mai grav. Nu e lucru mai dureros în suflet decât să îţi îngropi copilul„, a spus mama Cristinei

Citeşte şi: Tânără de 16 ani, înjunghiată mortal de fostul iubit în faţa casei. Ultimele ei cuvinte: „Te iubesc, mami”

După ce a înjunghiat-o pe fată, orbit de furie, tânărul i-a ameninţat cu moartea şi pe părinţi.

„Nu mă interesează, pot să mor şi acum. Dacă scap vă termin pe toţi, vă pun foc, vă termin pe toţi, gata. N-a dat drumul la cuţit până nu a venit poliţia”, a spus tatăl adolescentei.

După ce s-au despărţit, tânărul a ameninţat-o pe Cristina de mai multe ori şi chiar a lovit-o cu maşina. Familia a depus mai multe plângeri la Poliţie, însă le-a retras. Nimeni nu se aştepta la un astfel de deznodământ. Doar că o melodie postată de adolescentă pe Facebook l-a făcut pe călău să vadă negru în faţa ochilor.

Tânărul se află acum după gratii. El este acuzat de omor califiat şi riscă 25 de ani de închisoare.