Tânărul care şi-a ucis tatăl şi bunica, pe care i-a înjunghiat şi incendiat, arestat

Tânărul din județul Călărași care și-a ucis tatăl și bunica, pe care i-a înjunghiat cu un cuţit, apoi i-a incendiat în casă, a fost arestat preventiv, el fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Călărași.

29 dec. 2013, 10:40
Tânărul care şi-a ucis tatăl şi bunica, pe care i-a înjunghiat şi incendiat, arestat

Magistrații de la Tribunalul Călărași au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Ionuț Marian Tudor, tânărul în vârstă de 20 de ani care în noaptea de joi spre vineri și-a înjunghiat tatăl și bunica, după care a dat foc locuinței celor doi, potrivit Mediafax.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav.

În prezent, bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliția Județean Călărași, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei instituții, Ramona Tudor.

În noaptea de joi spre vineri, bărbatul, din comuna Luica, şi-a ucis cu un cuțit tatăl, în vârstă de 45 de ani şi bunica, în vârstă de 82 de ani, după care a fugit, ascunzându-se într-o casă nelocuită din localitate. Polițiștii l-au prins vineri după-amiază.

În fața anchetatorilor, Ionuț Marian Tudor și-a recunoscut faptele, povestind că joi seară a fost plecat și a revenit acasă băut, însă tatăl și bunica sa au refuzat să-l primească în casă, motiv pentru care el s-a luat la ceartă cu ei, în urma scandalului înjunghiindu-i pe cei doi și incendiind locuința pentru a șterge urmele.