Tânărul care şi-a ucis unchiul, de Crăciun, şi a îngropat cadavrul a fost prins

Tânărul de 19 ani din comuna argeșeană Rociu suspectat că la sfârșitul anului trecut, în ajunul Crăciunului, și-a ucis unchiul cu lovituri de topor și a îngropat cadavrul în curtea casei a fost prins, miercuri, la Chitila. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și încarcerat.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 19:27
Tânărul care şi-a ucis unchiul, de Crăciun, şi a îngropat cadavrul a fost prins

„În baza unor informații, polițiștii argeșeni l-au depistat pe suspect în localitatea Chitila, fiind sprijiniți în această operațiune de colegii de la Secția 5 de Poliție București și de Direcția de Investigații Criminale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Adriana Bălănescu.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, acuzat de omor deosebit de grav, s-a ascuns în toată această perioadă la rude din orașul Chitila, județul Ilfov.

Potrivit Mediafax, Robert Vasilescu este acuzat că în ajunul Crăciunului și-a ucis unchiul, în vârstă de 35 de ani, lovindu-l cu un topor în cap, după care l-a îngropat în curtea casei în care bărbatul locuia. Anchetatorii nu știu care este motivul pentru care Robert Vasilescu și-a ucis unchiul.

Citeşte şi CRIMĂ ca în telenovele. Un tânăr îndrăgostit l-a ucis pe soţul amantei sale

Crima a fost descoperită câteva zile mai târziu, după ce o rudă a victimei, plecată în străinătate, a anunțat autoritățile române că l-a sunat pe bărbat în repetate rânduri dar că acesta nu poate fi contactat. Principalul suspect a dispărut, însă anchetatorii au prins un complice al acestuia, care l-ar fi ajutat să ascundă cadavrul, acesta fiind arestat preventiv.

Pe numele lui Robert Vasilescu exista un mandat de arestare emis în lipsă, iar miercuri, după ce a fost prins, Tribunalul Argeș a confirmat acest mandat și a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind încarcerat.

Citeşte şi Şi-a RECUNOSCUT CRIMA! Motivul pentru care un adolescent din Suceava şi-a omorât BUNICUL în prag de sărbători